Idén is irány a Konyhakiállítás!

Sokszor megkérdezik tőlem, hogy milyen egy gasztroblogger konyhája, ráadásul a párom is szakács, tehát nem állunk messze az igazságtól, ha azt mondom, hogy az életünk nagy része a konyhában zajlik. Nem csak az a fontos számunkra, hogy friss fűszernövények illatozzanak az ablakban, hanem hogy a kis területű konyhában praktikusan, rendszerezve tároljuk az alapanyagokat és a háztartási eszközöket. Többek között ilyen dolgokhoz is meríthetünk inspirációt az idei Konyhakiállításon, március 2. és 4. között! 

konyha2018_wmn_3-min.jpg

 

A konyha több, mint a főzés helyszíne

 

Ma már a konyha nem csak azt a helyet jelenti, ahol főzünk a családra, mosogatunk és robotolunk, hanem egyre több lakásban és családban a közösségi élet helyszíne. Éppen ezért az összes trend abba az irányba mutat,  hogy kicsit lazítson a konyha „konyhai” jellegén. A cél egy barátságosabb, otthonosabb kialakítás, a konyha ennek megfelelően mindinkább szobaszerű, meleg, barátságos hangulatú térré válik, ahová befut a nappali parkettája, szőnyeg kerül az étkezőasztal alá, a falakat pedig képek vagy egyedi tapéták díszítik. A főzés és étkezés színhelye ennek köszönhetően szervesen kapcsolódik a nappalihoz, és ily módon egységes egésszé áll össze a társasági zóna. A Konyhakiállításon ötleteket meríthetsz, hogyan lehet beilleszteni a te lakásodba a legújabb trendeket. A háromnapos rendezvényen a csempétől a csaptelepig megtervezheted lakásod központi terének minden egyes szegletét, hiszen szakértők segítenek kiválasztani a stílusodhoz illő enteriőröket, színeket és kiegészítőket.

 konyha2018_wmn_9-min.jpg

 

 

Legyen a konyhád is okos! 

 

A konyhatechnológia fejlődése szerencsére nem csak a vendéglátóhelyek munkáját könnyítik meg, hanem szépen lassan bekúszott az otthoni konyhákba is. Ma már nem ördögtől való, ha mi is rendelkezünk vákum-és szuvidgéppel, ráadásul egyre több multifunkcionális eszköz könnyíti meg a hétköznapokat.  A Konyhakiállításon szemügyre veheted például a mobilról is irányítható újgenerációs okos vízlágyító berendezést, ami megvédi a háztartási gépeket, a szerelvényeket és a csöveket a vízkőlerakódástól, de találsz majd főzőlapba integrált páraelszívót is. Az extravagánsak pedig minden bizonnyal odáig lesznek a világ első öltöztethető hűtőszekrényéért. :D 

 

 

konyhakiallitas_cikk1.jpg

 

Kóstold meg 2018 ízeit!

 

A főzés egy folyamatos tanulás és kísérletezgetés, ezért nem árt, ha a legjobb szakemberektől tájékozódunk, és szerencsére a Konyhakiállítás nagyszerű alkalom arra, hogy megismerkedjünk a gasztronómia újhullámaival. Az idei Konyhakiállításon többek között  Bíró Lajos Jókuti Andrással egy meglepően egyszerű Michelin-csillagos fogással varázsol majd el és talán azt is megtudhatod tőlük, hogy melyik budapesti éttermek kapnak majd csillagot az egy héttel később megrendezésre kerülő díjátadó gálán. Az én példaképeim, Borbás Marcsi és Mautner Zsófi is elkalauzol majd minket a konyhában. 

Március 3-án 16:30-tól én is várlak titeket a színpadnál, hiszen olyan egészséges sütiket fogok készíteni, amiket gyerkőcökkel is könnyedén meg tudtok valósítani otthon. 

konyha2018_wmn_21-min.jpg

 

Vidd haza a kedvencedet!

 

A nyeremények természetesen idén sem maradnak el, érdemes előre regisztrálni a www.konyhakiallitas.hu oldalon, mert több mint 1 millió forint értékben várnak értékes konyhai nyeremények, többek között a Liebherr legszínesebb modellje, ami külsejével biztosan konyhád legvonzóbb tárgya lesz majd.  

 

konyhakiallitas_cikk3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wanderfoodwonder.blog.hu/api/trackback/id/tr7213692730

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

bb_l1346_masolat.jpg

Iklódi Dóri vagyok, a blogomon pedig olyan recepteket osztok meg veletek, amelyek az inzulinrezisztensek étrendjébe is beilleszthetők, egyszerűek és gyorsan elkészíthetőek. Olvashattok itt továbbá a gasztroélményeimről és az egészséges életmódhoz kötődő témákról. 

Kövess Instagramon!

süti beállítások módosítása