Egy csokis édesség mindig ellenállhatatlan. Ha pedig még cukor-, tej-, és gluténmentes is, és pár perc alatt elkészülünk vele, akkor egész biztosan visszatérő desszert lesz a konyhánkban.
Hozzávalók:
- 1 bögre cukormentes étcsoki összetörve
- 3/4 bögre Viblance granola málnával és kesudióval
- 2 tk szárított rózsaszirom (opcionális, de én imádtam benne)
- ízlés szerint még magvak, liofilizált gyümölcsök
Elkészítés:
A csokit egy fém vagy hőálló üvegtálba tesszük és gőz fölött megolvasztjuk. Aki még ennyit sem szeretne bajlódni az elkészítéssel, az mikroban is megteheti ugyanezt.
A granola felét belekeverjük a megolvadt csokiba.
Egy kis méretű tepsit kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a csokit, majd egyenletesen elkenjük.
A tetejét megszórjuk még granolával, a szárított rózsaszirommal vagy bármilyen plusz maggal, gyümivel.
Legalább 1-1,5 órára a fagyasztóba tesszük, majd egy kés segítségével feldaraboljuk és már fogyaszthatjuk is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.