Íme a legjobb randihelyek Budapesten

A randihelyszín mindig nehéz ügy, főleg ha az első alkalmakról van szó. Legyen a helynek hangulata, ne 2 méterre üljetek egymástól, ne legyen túl hangos a zene, cuki legyen a kiszolgálás, finom legyen a kaja, ja és meg tudd fizetni egy átlagos hétköznap is. Már annyi barátomnak ajánlottam ideális randihelyszíneket, hogy most csokorba szedtem őket. 

Van közte étterem, reggeliző, kávézó, bisztró és borozó is. Most már csak rajtad a sor, hogy levedd a lábáról a kiszemelted. Akár szó szerint is. ;) 

befunky_design_2.jpg

Ha reggeli pacsirták vagytok...

Vagy ha nem, de szeretnéd elbűvölni a másikat azzal, hogy te már kora reggel egy hőst megszégyenítő módon képes vagy rá ásítás nélkül, nyitott szemekkel figyelni, akkor vidd el reggelizni a Zoskába. Cuki, letisztult, és még bundáskenyeret!! is lehet kapni. :) Ha pedig fontos, hogy laktózmentes, gluténmentes vagy cukormentes legyen az étel, akkor is tudnak alternatívát mutatni. 

 

1413976201-6251.jpg

Kép forrása: www.etterem.hu

Ha egy ebédmenüre van időtök...

Nincs is jobb, mint napközben összefutni csak egy órára is a kedvessel, és feltöltődni a nap hátralevő részére. :) Biztosan állíthatom, hogy a Fricskában van a város legszuperebb ebédmenüje! Abszolút elérhető áron, egy kis magyaros, egy kis olaszos beütéssel csodákat varázsolnak a tányérra. 

 

1431355923-2098.jpg

Kép forrása: www.etterem.hu

 

Ha kávémániás...

Akkor újhullámos kávézóba menjetek mindenképp, és nehogy az éppenséggel igencsak közkedvelt, de ár-érték arányban a lehető legrosszabb kávézóba ( értsd Starbucks és társai.. biztos iszonyat menő, hogy 600 ft-ért iszol egy középrossz espressot, de ne a randin tedd légyszi :D ) 

Ebben a kategóriában igencsak nehéz dolgom volt, hogy egyet válasszak ki a kedvenceim közül. Ez most a Tamp and Pull lesz, ahol a srácok mindig lenyűgöznek azzal, hogy mennyire profik abban, amit csinálnak, ráadásul nem néznek rád csúnyán, ha egy órát ott üldögélsz. :) 

 

1414583454-8145.jpg

Kép forrása: www.etterem.hu

 

Ha szuperhangulatos vacsit szeretnél...

Akkor egyértelműen a KERT Bisztró. Fiatalos lendület, kedves légkör, újragondolt magyaros ételek francia vonásokkal. Írtam már róluk bővebben, itt tudod elolvasni. ;) 

 

b2ff2788c1bd51b2e16516df5910d5b4.jpg

Kép forrása: www.restu.hu

 

Ha borral fokoznátok a hangulatot...

Akkor a  jolly joker Kadarka Bár, amivel tuti nem lőhetsz mellé első randin sem. A borválaszték hatalmas, igazából számomra már-már zavarba ejtő. Ha megéheznétek a borra, akkor válogathattok a fincsi toastok, pogácsák és hamburgerek között. Nincs túlbonyolítva, nem drága, és még hangulatos is.

 

kadarkabar.jpg

Kép forrása: www.funzine.hu

 

Most már csak érezzétek jól magatokat! :)

 

  Ha tetszett amit olvastál, akkor kövess Facebookon és Instagramon, ahol még több friss tartalmat találsz! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://wanderfoodwonder.blog.hu/api/trackback/id/tr1112041493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GallaiG 2017.01.08. 13:51:58

Nagyon klassz, köszi! Csak volna egy kérdésem: tudnál olyat ajánlani, ahol TÁNC is van? Lassú :-)

a Zamboni nem egy tészta 2017.01.08. 20:45:01

Ezek sablonos menő hipszter helyek. Epp ezert tok átlagos es jellegtelen mind randizni. Illetve lehet hogy nem az egy sablonos well being jol fizetett cicusnak. Csak pont ugyanilyen helYeken volt az előző pasival es a baratnoivel. Ettol meg jo helyek pwrsze

dora.iklodi 2017.01.09. 09:18:07

@GallaiG: Örülök, hogy tetszik! :) Olyan helyről tudok, ahol van kis hangulatos élőzene, mint például a Doblo Borbárban, de táncosat én sem igazán ismerek sajnos.

para_noir 2017.01.09. 13:01:42

Nem értem, miért áll meg mindig a tudomány randi terén a kajáldáknál, fancy kocsmáknál. Ezek is full átlag belvárosi etetők, itatók, ha csaj lennék, nem lennék elájulva ezektől, férfiként meg eszembe nem jutna ilyen helyekre vinni első randin a csajt. Én mindig kreatív dolgokban gondolkodtam, mondjuk én nem is a műkörmös-póthajas-bódyszylvy utánzat csajok között keresgéltem, ahol az ilyesmi bejöhet esetleg (de ők meg az autódat, órádat, cipődet csekkolják először, és ha abból leszűrték a lényeget, tökmindegy hova viszed őket).

dora.iklodi 2017.01.09. 13:04:44

@para_noir: Ezzel nem értek teljesen egyet, hiszen én sem vagyok egy műkörmös-póthajas lány, mégis szeretem ezeket a helyeket, mert igazán jófej emberek dolgoznak ott, akikkel lehet beszélgetni, jó minőségű az, amit adnak, és hangulat is van. Szóval nagyon szuper, hogy te ennyire kreatív vagy, és remélem meg is becsüli ezt a párod, de a legtöbb embernek ez sajnos nehezen megy. :)

para_noir 2017.01.09. 13:29:38

@dora.iklodi: nem mondom, hogy szuperkreatív vagyok, csak egy pubnál azért többet gondolok randi esetén, mondjuk ez a műfaj nekem már 8 éve nem aktuális, szóval ki tudja, mit csinálnék :) Ha azért szereted ezeket a helyeket, mert jó fejek dolgoznak ott, akikkel jól lehet beszélgetni, az teljesen érthető, viszont egy randinál mindez nem tényező.

bb_l1346_masolat.jpg

Iklódi Dóri vagyok, a blogomon pedig olyan recepteket osztok meg veletek, amelyek az inzulinrezisztensek étrendjébe is beilleszthetők, egyszerűek és gyorsan elkészíthetőek. Olvashattok itt továbbá a gasztroélményeimről és az egészséges életmódhoz kötődő témákról. 

Kövess Instagramon!

süti beállítások módosítása