Piros gyümölcsös turmix, a gyerekek kedvence

Ez a piros gyümölcsös turmix recept a gyerekek kedvence is lehet, hiszen ők sokszor szívesebben fogyasztják így a gyümölcsöket. Lassacskán érnek a tavaszi, nyári gyümölcsök, amikkel bátran lehet variálni, de természetesen fagyasztott gyümikkel is készíthetjük. Ráadásul ha fagyasztott banánt adunk hozzá, akkor kész is a házi fagyi.

 dsc_0123-min.jpg

 

Hozzávalók 2 adagra:

  • 2 marék piros gyümölcs (lehet friss vagy mirelit) eper, málna, áfonya
  • 450 ml Alpro Bio Kókuszital
  • ízlés szerint édesítőszer
  • 1 kk vanília aroma

 

dsc_0118-min.jpg

Minden hozzávalót egy turmixba teszünk és 1-2 perc alatt krémesre dolgozzuk.

Én megszórtam egy kis virágporral, ami édeskés ízével szuperül passzol hozzá.

Ha fagyit szeretnénk belőle készíteni, akkor 2 db banánt megpucolunk, felkarikázzuk és lefagyasztjuk. A fagyasztott banánt majd hozzáadjuk a többi hozzávalóhoz, és fagyi állagúra turmixoljuk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wanderfoodwonder.blog.hu/api/trackback/id/tr9116525836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

bb_l1346_masolat.jpg

Iklódi Dóri vagyok, a blogomon pedig olyan recepteket osztok meg veletek, amelyek az inzulinrezisztensek étrendjébe is beilleszthetők, egyszerűek és gyorsan elkészíthetőek. Olvashattok itt továbbá a gasztroélményeimről és az egészséges életmódhoz kötődő témákról. 

Kövess Instagramon!

süti beállítások módosítása